Familiespejder er for børn børnehavealderen med forældre/bedsteforældre.

Programmet er bygget sådan op at aktiviteterne går meget ud på at lege og blive fortrolige med naturen og nogle af de basale spejderfærdigheder, såsom at være en god ven, at være i nærheden af et bål og at lære naturen at kende. Børnene skal have en voksen med til at hjælpe med de praktiske ting i aktiviteterne, men flere børn i samme familie er velkomne under samme medlemskab (også lidt ældre søskende).

Vi mødes 10-14 gange i løbet af spejderåret, lørdag formiddage fra 9.30-ca. 12.00. Nogle gange kan vi slutte lidt før, men man kan altid gå hjem når man har brug for det.

Kig i kalenderen for at se hvilke datoer vi mødes.

Mulighed for elektronisk indmelding hos KFUM-spejderne her.

Kontakt:

Randi Strib
22 36 76 93

Kalender

{{event.summary}}
{{event.dateMonthStr}}

Nyheder

24. juni 2017

Grundet nyt arbejde for en af lederne i bæverenheden flytter vi mødedagen til torsdage fra kl. 16.30 til 18.00. Vi håber ikke at det giver for mange gener for børn og forældre.

Vi får derfor første mødedag torsdag d. 24/8-2017

Mvh Bæverlederne. Kim, Christian, Ane og Karin


30. maj 2017

For Dalumspejdernes bævere/spirer og ulve/smutter bød Kristi Himmelfartsferien på MUS-lejr på Thurøbund Spejdercenter. Vejret var optimalt til sommerlejr på Ønskeøen, og dagene var fyldt med gode oplevelser og lejrhygge.


17. oktober 2016

For anden gang har Dalumspejderne holdt gruppeaften, hvor alle gruppens enheder har en fælles mødeaften med et temaløb. Igen i år var opbakningen stor, og der dukkede 45 spejdere + deres ledere op.