Familiespejder er for børn børnehavealderen med forældre/bedsteforældre.

Programmet er bygget sådan op at aktiviteterne går meget ud på at lege og blive fortrolige med naturen og nogle af de basale spejderfærdigheder, såsom at være en god ven, at være i nærheden af et bål og at lære naturen at kende. Børnene skal have en voksen med til at hjælpe med de praktiske ting i aktiviteterne, men flere børn i samme familie er velkomne under samme medlemskab (også lidt ældre søskende).

Vi mødes 10-14 gange i løbet af spejderåret, lørdag formiddage fra 9.30-ca. 12.00. Nogle gange kan vi slutte lidt før, men man kan altid gå hjem når man har brug for det.

OBS! - Vi har desværre ikke aktivitet i Familiespejd lige nu, men kontakt os gerne hvis du er interesseret (det kunne jo være at vi var nok til at starte det op igen :) )

Indmeldelse:

Mulighed for elektronisk indmelding hos KFUM-spejderne her.

Kontakt:

RandiRandi Strib
22 36 76 93

Menu


Nyheder


Se mere på facebook (For forældre eller den offentlige side)

25. februar 2019

Opråb til alle friske piger og drenge i 0.-3. klasse. Vær spejder for en aften og prøv sjove aktiviteter i selskab med børn på din egen alder. 
Vi skal "flyve" til fremtiden sa...


24. april 2018

Lørdag d. 26 maj sover hele Danmark ude. Kom og vær med sammen med Dalumspejderne

 
 

24. juni 2017

Grundet nyt arbejde for en af lederne i bæverenheden flytter vi mødedagen til torsdage fra kl. 16.30 til 18.00. Vi håber ikke at det giver for mange gener for børn og forældre.

Vi får derfor første mødedag torsdag d. 24/8-2017

Mvh Bæverlederne. Kim, Christian, Ane og Karin