17. oktober 2016

45 spejdere samlet til gruppeaften


For anden gang har Dalumspejderne holdt gruppeaften, hvor alle gruppens enheder har en fælles mødeaften med et temaløb. Igen i år var opbakningen stor, og der dukkede 45 spejdere + deres ledere op.

Tirsdag inden efterårsferien var der gang i spejderhuset, da næsten alle gruppens spejdere mødtes til temaløb og fælles gruppehygge. Kun familiespejderne manglede, men ellers var både bæver/spire flokken, ulve/smutte flokken, pige-, drenge- og seniortroppene mødt talstærke op.

Aftenen startede med et par lege, hvor alle kunne være med. Først en omgang forvirrende kæmpe-bankebøf, hvor der var hele tre fangere, og derefter sanglegen "pate", hvor alle fik motorikken sat på prøve, inden de skulle i gang med lys- og mørkeaktiviteterne.

Sanglegen "pate" fik gang i benene, inden temaløbet startede.

Holdene blev inddelt på kryds og tværs af aldersgrupper, og så gik det af sted på løb med seks poster, hvor spejderne bl.a. skulle løse hemmelige koder, lave skyggespil, undersøge efterårets blade, lave bål på tid, finde knæklys i buldermørke - og endda huske, hvad der lå af mærkelige ting og sager inde i et telt. Spejderne gik til opgaven med krum hals, og store og små hjalp hinanden med at løse opgaverne.

Et hold i fuld gang med gæt og grimasser med skyggespil.

Da gruppeaften nærmede sig sin afslutning, var det ved at være mørkt, og efter at have sunget spejdersangene, var Dalumspejdernes gruppeaften slut for i år.

 

Kategori: Generelt

Kalender

{{event.summary}}
{{event.dateMonthStr}}

Nyheder

24. april 2018

Lørdag d. 26 maj sover hele Danmark ude. Kom og vær med sammen med Dalumspejderne

 
 

24. juni 2017

Grundet nyt arbejde for en af lederne i bæverenheden flytter vi mødedagen til torsdage fra kl. 16.30 til 18.00. Vi håber ikke at det giver for mange gener for børn og forældre.

Vi får derfor første mødedag torsdag d. 24/8-2017

Mvh Bæverlederne. Kim, Christian, Ane og Karin


30. maj 2017

For Dalumspejdernes bævere/spirer og ulve/smutter bød Kristi Himmelfartsferien på MUS-lejr på Thurøbund Spejdercenter. Vejret var optimalt til sommerlejr på Ønskeøen, og dagene var fyldt med gode oplevelser og lejrhygge.