Indmeldelse

Dalumspejderne er egentlig 2 spejderkorps, der arbejder sammen. Pigerne er som standard medlem hos De Grønne Pigespejdere, og drengene er medlem hos KFUM-spejderne i Danmark.
Og vi foretrækker at spejderne bliver indmeldt elektronisk, så har du nemlig mulighed for selv at se og rette medlemsdata efterfølgende.

Piger kan indmelde sig elektronisk her.
Drenge kan indmelde sig elektronisk her.

Ny som forældre her hos Dalumspejderne?

Der er altid en masse spørgsmål og helt nye ting når man starter et nyt sted eller hvis man ikke har været spejder før. Som forældre er der også en masse ting man ikke lige ved eller måske undre sig over. Du skal selvfølgelig altid være velkommen til at spørge en af os ledere, men vi har forsøgt at samle lidt tips og tricks i en Forældreinfo/Forældrehåndbog.

Ændring

Hvis du allerede er indmeldt, og gerne vil se eller ændre dine data, kan du gøre det via Medlemsservice

De grønne pigespejdere: https://medlem.pigespejder.dk/  
KFUM-spejderne: https://medlemsservice.spejdernet.dk/

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dit barn, skal det også gøre via Medlemsservice, hvor du kan anmode om at blive udmeldt. Herefter kommer der besked til gruppens medlemsansvarlige der vil udmelde personen. Men du må nok også forvente at blive kontaktet af enhedslederen for at høre baggrunden til dette og om der er noget vi kan gøre bedre.

De grønne pigespejdere: https://medlem.pigespejder.dk/
KFUM-spejderne: https://medlemsservice.spejdernet.dk/

 

Menu


Nyheder


Se mere på facebook (For forældre eller den offentlige side)

25. februar 2019

Opråb til alle friske piger og drenge i 0.-3. klasse. Vær spejder for en aften og prøv sjove aktiviteter i selskab med børn på din egen alder. 
Vi skal "flyve" til fremtiden sa...


24. april 2018

Lørdag d. 26 maj sover hele Danmark ude. Kom og vær med sammen med Dalumspejderne

 
 

24. juni 2017

Grundet nyt arbejde for en af lederne i bæverenheden flytter vi mødedagen til torsdage fra kl. 16.30 til 18.00. Vi håber ikke at det giver for mange gener for børn og forældre.

Vi får derfor første mødedag torsdag d. 24/8-2017

Mvh Bæverlederne. Kim, Christian, Ane og Karin