Årshjul og traditioner

Traditioner

Generalforsamling

Forældreforeningen og Grupperådet byder velkommen til generalforsamling på Dalumspejdernes årlige gruppetur i foråret. Det er her at forældre kan komme og hører mere om hvordan det går i gruppen, komme med input til vores arbejde samt for indflydelse i gruppens arbejde.

Sommerfesten

Vi har en fælles afslutning på spejderåret for alle, hvor forældreforeningen inviterer til Sommerfest.
Det er spisning en hverdagsaften inden sommerferien: stort salatbord, køb af drikkevarer, medbragte bøffer og underholdning ved spejderne.

Loppemarked

Det store årlige event, hvor vi tjener penge til at kunne lave fede spejderaktiviteter uden at det kun er forældrene til at betale.
Det er et stort projekt, med opgaver som Uddeling af loppesedler, indsamling af loppeeffekter og afholdelse af selve markedet, hvor vi i forbindelse med disse arbejdsopgaver får tjent penge til husleje og forbrug i huset til et år frem. Lørdag aften er der loppefest for de som har hjulpet til i forbindelse med alle strabadserne forud for og ved afholdelse af loppemarkedet.
Det er vigtigt at alle støtter op om dette, da det er her en meget stor del af vores indtjening ligger.

Julefest

En søndag eftermiddag i slutningen af november/starten af december, hvor vi juler og klipper, bliver underholdt og spiser æbleskiver med hvad der dertil hører. Vi plejer også at få besøg af julemandens ven, som kommer med slikposer.

Årshjul

Vi har lavet et årshjul, for at hjælpe med at få et overblik over alle de ting der plejer at ske i gruppen.
Årshjulet er opdelt i 3 ringe

  • Til forældre
  • Til ledere
  • Til gruppeledelsen

 

Menu


Nyheder


Se mere på facebook (For forældre eller den offentlige side)

24. april 2018

Lørdag d. 26 maj sover hele Danmark ude. Kom og vær med sammen med Dalumspejderne

 
 

24. juni 2017

Grundet nyt arbejde for en af lederne i bæverenheden flytter vi mødedagen til torsdage fra kl. 16.30 til 18.00. Vi håber ikke at det giver for mange gener for børn og forældre.

Vi får derfor første mødedag torsdag d. 24/8-2017

Mvh Bæverlederne. Kim, Christian, Ane og Karin


30. maj 2017

For Dalumspejdernes bævere/spirer og ulve/smutter bød Kristi Himmelfartsferien på MUS-lejr på Thurøbund Spejdercenter. Vejret var optimalt til sommerlejr på Ønskeøen, og dagene var fyldt med gode oplevelser og lejrhygge.