Hvem står bagved Dalumspejderne?

Gruppeledelsen

Gruppen ledes i det daglige af en eller flere gruppeledere. Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at tage fat i en af dem:

For KFUM-spejderne og De Grønne Pigespejdere er det

Tina Andersen
25 13 73 94


Som hjælpende hånd har Tina en eller flere Gruppeassistenter

Frank Plauborg
21 49 61 20Udover dette, ledes de enkelte enheder af enhedslederne, hvor de primære kontakter kan ses under Enhedssiderne.

Gruppebestyrelsen 

Gruppebestyrelsen er spejdergruppernes bestyrelse. Gruppebestyrelsen består ud over frivillige forældre af gruppelederne og et antal valgte lederrepræsentant. Gruppebestyrelsen skal varetage gruppens interesser og hjælpe lederne med at finde de personer, der skal til for at opretholde spejderarbejdet i Dalum.

FotoPaaVej

 

 

 Nikolai Jensen - Bestyrelsesformand
40 93 91 66

Randi
Randi Strib - Kasserer
22 36 76 93

Husbestyrelsen Dalum Spejdercenter

Husbestyrelsen Dalum Spejdercenter er en selvejende institution, husbestyrelsen står for drift og vedligeholdelse, samt husets økonomi. Husbestyrelsen består af et udvalg af personer med tilknytning til spejderhuset.

HustMichael Hust
30 54 52 80

 

Forældre- og støtteforening

Forældreforeningen er en forening af forældre med tilknytning til spejderhuset. Forældreforeningen har til formål at tjene penge til gruppen, og hjælpe med at opretholde et godt og solidt fællesskab for de forældre, der er i og omkring spejdercentret.

FotoPaaVejVerner Thomsen
22 90 45 65